ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Προσφορά, Αξιοπιστία και Κοινωνική Ευαισθησία, με την υπογραφή της ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕ.

Ο στόχος μιας εταιρίας να είναι πάντα στην κορυφή, χωρίς να βασίζεται σε συγκεκριμένες  αρχές, είναι ένας πρόσκαιρος στόχος.


Μια εταιρεία, ενεργό και συνειδητοποιημένο μέλος της κοινωνίας.

Στη ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕ βασιζόμαστε στον ανθρώπινο παράγοντα, πιστεύουμε στην αξιοκρατία και επιτρέπουμε να αναδειχθεί η ικανότητα και η δημιουργικότητα των συνεργατών μας σε συνθήκες άνεσης και ηρεμίας. Μέσω της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, επιθυμούμε να αποτελέσουμε μόνιμη νησίδα προσφοράς, ως μια υγιής, «ανθρώπινη» επιχείρηση με περιβαλλοντολογικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές δράσεις.


Δίνουμε έμφαση στην εγχώρια αγορά:

  • Αγοράζοντας το 100% των προϊόντων μας από αυτήν
  • Φροντίζοντας για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη τοπικών παραγωγών και προμηθευτών
  • Επιδιώκοντας την παροχή ποιοτικών προϊόντων που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον


Ευαισθητοποιούμαστε:

  • Σεβόμαστε το περιβάλλον
  • Νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο
  • Βελτιώνουμε την ποιότητα της καθημερινής ζωής

Η αξιοπιστία που συνδυάζεται με την υπευθυνότητα και την ικανότητα προσαρμογής σε όλες τις συνθήκες, και η προσφορά που διαποτίζεται από την κοινωνική ευαισθησία, εκφράζουν τη φιλοσοφία μας.

Για τη ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕ, o σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.


Εταιρική δράση σε θέματα κοινωνικής ευθύνης.

Η αξία της ανταποδοτικής ανακύκλωσης

Η ανακύκλωση δεν απαιτεί ούτε κόπο ούτε χρόνο, μας προσφέρει όμως πολλά: εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών, καθαρό περιβάλλον.


  • Οι άδειες πλαστικές φιάλες, τα μεταλλικά κουτιά, τα γυάλινα μπουκάλια και οι άλλες συσκευασίες δεν είναι άχρηστα υλικά αλλά χρήσιμες πρώτες ύλες. Μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.
  • Με κάθε συσκευασία που ανακυκλώνουμε, βάζουμε όλοι μαζί από ένα λιθαράκι στην προστασία του περιβάλλοντος. Προστατεύουμε τη γη, για να μας το ανταποδώσει!  Γι’ αυτό και διαδίδουμε παντού την αξία της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.


Πρόγραμμα συνειδητοποίησης κατανάλωσης ενέργειας.

Υιοθετούμε απλές λύσεις, συμβάλλουμε στην ευαισθητοποίηση των Ελλήνων πολιτών, ώστε να μειωθεί η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας και πόρων στην καθημερινή ζωή. 

Στη ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕ φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε τα φωτιστικά σώματα και τα συστήματα κλιματισμού και καλούμε τους εργαζόμενους μας να συμμετάσχουν σε μια καμπάνια ζωής, 

προωθώντας τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στο σπίτι, στον χώρο εργασίας, στον περίγυρό τους.


Υποστήριξη ασθενών κοινωνικών ομάδων.

Στη ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕ συνεισφέρουμε, με όποιο τρόπο μπορούμε, στις τοπικές κοινωνίες και τους Δήμους, σε συλλόγους, φορείς και κοινωνικά παντοπωλεία, στην Εκκλησία για την ανακούφιση 

των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.